AirWash Nederland B.V

AirWash Nederland B.V


Door de grote behoefte aan tussenreiniging in de melkstallen om kruisbesmetting te voorkomen is er nu AirWash Manual. Is de investering in het volautomatische AirWash systeem (of Airwash Plus) voor u niet direct mogelijk, of wilt u eerst het resultaat van tussenreiniging ervaren? Dan is er nu Airwash Manual. Dit is een half automatisch systeen voor de tussenreiniging van uw melkstellen. Na de automatische afname spoelt u handmatig iedere melkbeker voor 4 seconden. In ca 20 seconden heeft u het melkstel gereinigd. 

De kit bevat 3 reinigingspistolen die u verdeeld over uw melkstal ophangt, zodat u op elke plek er makkelijk bij kunt. AirWash Manual is uit te breiden met meerdere pistolen. Er wordt gereinigd met water met een desinfecterende chemische toevoeging. Door grotere nozzels aan de pistolen is er een betere spoel- en desinfectie werking. Het systeem is uitgerust met perazijnzuur bestendige afdichtringen. 

Natuurlijk is deze manier van handmatig de melkstellen reinigen, niet zo secuur als het volautomatische op de melkstellen geïntegreerde AirWash (Plus) systeem. Er zit natuurlijk een verschil tussen van buitenaf en van binnenuit reinigen.